Den lange vej

Øvelse, tålmodighed, koncentration og øvelse.

Hvis sandheden skal frem; tanker om quick-fix vs dedikeret praksis

Når du befinder dig selv hvirvlet ind i den stigende strøm af nye og gamle “øko-helse-yogi-helgener” og deres tilhørende quick-fix business, deres foreslåede kost-tips-programmer, anti ældelses programmer, så gør dig selv en tjeneste: Sæt venligst lige de taler og videoer på lydløs og brug dine øjne i modsætning til dine ører til at høre alle påstandene. 

Mine øjne lyver ikke for mig: Der er ikke noget, jeg ønsker, som de har. Jeg er mig og jeg sætter pris på mig.

Glem alle salgstalerne om forkortede telomerer, og løfterne om at blive oplyst i fire dyre 15 minutters sessioner.

Hvis du vil lave en video, skrive en bog eller blog om at være en yogi, så har du bare at være én – det er vel kun fair? -eller det troede jeg i al fald.

Jeg mener, med injektioner, nootropics, stemceller, meditationsudstyr, kosttilskud og cremer – hvad jeg virkelig ser, er trætte kroppe, ude at stand til fri bevægelse  -i alle ordets betydninger. Begrænset opmærksomhedsspænd, dårligt fokus, og en mangel på selvbevidsthed, hvilket demonstreres af de endeløse, kvalmefulde marketingskampagner, quick fixes og mængder af halve sandheder og hele løgne. 

Denne endeløse jagt på genveje er, ærligt talt, … turn off. Fald ikke for det.

Jeg tager den lange vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *