Hvad er en Certificeret IYENGAR® yoga lærer?

Alle IYENGAR® Yoga lærere er internationalt certificerede, har som minimum gennemført en 3-årig grunduddannelse, og har derudover mindst 6 års erfaring med Iyengar ® yoga.

Det sikrer dig en tryg og inspirerende undervisning.

Din undervisers lange dybdegående uddannelse sikre, at du som elev bliver stimuleret fysisk, mentalt og emotionelt ved kombinationen af asana og mindfuldt fokus.

UGE SKEMA Sommer/Efterår sæson uge 32 – 41

Bredstrup/Pjedsted hallen10 gange, start onsdag d. 8. august

ONSDAG kl. 08:00 – 09:30 Iyengar ® yoga – Hensyntagende/blid

ONSDAG kl. 17:30 – 19:00 Iyengar ® yoga – Begyndere/let øvede

Fredericia Sundhedshus  – 10 gange, start mandag d. 6. august/tirsdag d. 7. august

MANDAG kl. 09:00 – 10:30 Iyengar ® yoga – Hensyntagende/blid

TIRSDAG kl. 09:00 – 10:30 Iyengar ® yoga –  Begyndere/let øvede

Gymnastiksalen Fredericia Sundhedshus 5 ugers kursus, start tirsdag d. 7. august

TIRSDAG kl. 17:00 – 18:30 Iyengar ® yoga – Begyndere/let øvede

TIRSDAG kl. 19:00 – 20:30 Iyengar ® yoga – Let øvede

 

HOLDBESKRIVELSER

Iyengar ® yoga – Hensyntagende/blid:

Holdet er for dig, der har dårlig ryg, skulder, knæ, gigt, gravid angst, stress -eller andre problematikker, der gør det svært at deltage på et almindeligt hold. Holdet er mindre, så der er tid og ro til at tage individuelle hensyn, så også dit problemområde bliver trænet og aflastet. Der arbejdes med hele kroppen, og især bevidst nærvær og åndedræt. Der indledes med meditation, jeg korrigerer undervejs og der afsluttes med afspænding.

Iyengar ® yoga – begyndere og let øvede:

Undervisningen er niveaudelt. På den måde bliver du hele tiden udfordret uden at komme galt af sted med asanas, som din krop endnu ikke er parat til. Der undervises i de stående, siddende og liggende basisøvelser, med vægt på de stående, så der opbygges styrke og udholdenhed. Gennem øvelserne skabes øget kropsbevidsthed, smidighed og styrke. Omvendte stillinger vil også indgå i undervisningen og de mere øvede vil også snuse til hovedstand. Der indledes med meditation, jeg korrigerer undervejs og der afsluttes med afspænding.

Iyengar ® yoga – let øvede:

Er for dig, der har gået til Iyengar yoga i 1 år eller mere, og kender til basisøvelserne. Vi kommer dybere i basisstillingerne og nye tilføjes, Sirsasana (hovedstand), Salamba Sarvangasana (skulderstand) med variationer udforskes, og kraftigere bagudbøjninger vil også være en del af klassen. Der indledes med meditation, jeg korrigerer undervejs og der afsluttes med afspænding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *